Bingo Geld

Gratis bingo spelen om echt geld

Speel gratis het kansspel bingo online en maak kans op echte geldprijzen zonder zelf te storten

MENU

HOME >>

Hoe werkt bingo >>

Online bingo >>

Bingo spelen >>

Bingo Spelen

Bingo is een spel dat heel veel varianten kent. Bij bingo zullen veel mensen mogelijk al snel denken aan een groep mensen op leeftijd die met bingokaarten voor hun neus zitten te wachten tot er een nieuwe bal wordt getrokken en het nummer wordt opgenoemd. Bingo is echter allang niet meer een spel voor ‘bejaarden’. Het is een gezelschapsspel dat steeds meer door jong en oud wordt gespeeld. En vooral online zie je deze trend. Het gezellige karakter van bingo, gecombineerd met chatten en grote geldprijzen trekt echt grote groepen mensen van jong tot oud naar de virtuele bingorooms. Naast bingo voor grote groepen mensen heb je tegenwoordig ook snellere vormen van bingo spellen. Hieronder kun je een voorbeeld van zo’n snel online bingospel spelen. Helemaal gratis en zonder downloaden of registreren.

Gratis online bingo spelen

Onderstaande bingospel moet je niet verwarren met heel veel andere bingo varianten. Het spel hieronder is namelijk een snelle variant die je in je eentje kunt spelen. Gewoon online bingo wordt namelijk in groepen gespeeld en biedt veel meer mogelijkheden tot interactie.

Het spel hieronder werkt als volgt: Je kiest hoeveel kaarten je wilt spelen. 3, 6 of 9. Op deze kaarten zie je 5 x 5 getallen. Je klikt op ‘buy’ als je hebt besloten hoeveel kaartje je wilt spelen. Vervolgens begint het spel. Je kunt nu 1 voor 1 30 ballen trekken, maar je kunt ze ook allemaal in sneltreinvaart laten vallen. Hoe sneller je op een bingokaart een rijtje van 5 maakt, hoe hoger de prijs is die je wint.

Voor andere bingo varianten raden we de bingorooms aan op de homepage van onze site. Ook daar kun je gratis bingo spelen, maar dan om echt geld.